Portfolio

Në CodeIt gjithçka mendohet duke u bazuar në një vision të qartë . Ne mbështetemi mbi historikun si dhe konceptin e çdo kompanie, misionin dhe objektivat qe ka, gjithashtu synimet ku dëshiron të arrijë pas disa vitesh në treg.

Gjithçka na duhet të dimë është ëndrra juaj, më pas ne e finalizojmë atë. Puna jonë nis nga zero ose vazhdon atë çka ju keni nisur duke studiuar tregun, zhvilluar idetë dhe krijuar një stategji të mirfilltë marketingu për ta prezantuar emrin tuaj ashtu si e meriton.

 • Dosja Al

 • Mr. Light

 • CNA

 • Blerimi Palace

 • Ditmir Bushati

 • Ratech

 • Isufi Royal Dental

 • Open Air Tirana

 • SSD

 • Tonni86

 • Wilson Dental Center

 • Shoqata e Mbrojtjes së Konsumatorit

 • Niko Peleshi