Limitless Albania

limitlessalbania.al ësht një website dedikuar tureve dhe udhëtimeve autentike të personalizuara brenda Shqipërisë. Një projekt I ideuar dhe realizuar nga e para nga zyra e codeit, duke përfshirë një strukture të mire organizuar dhe një dizajn të pastër ku të mbizotëronin ngjyrat e natyrës së vendit tonë.
Për një periudhë kohore të shkurtër codeit arriti të krijojë:
– Një webpage responsive.
– Userfriendly.
– Funksionalite të thjeshta si në krijimin dhe në rezervimin e tureve.
– Optimizim (SEO) për leximin sa më të mirë nga sistemet e kërkimit.
– Hapat për përshpejtimin e leximit të faqes.