Rreth Nesh

CodeIT përbëhet nga një grup profesionistësh që gjithmonë kërkojnë tendenca të reja dhe inovative. Përvojat e mëparshme të gjithësecilit në biznes na siguruan besim, forcë dhe vullnet për të filluar punën plot entuziazëm dhe ide të reja.

Çfarë e bën ndryshe CodeIT nga kompanitë e tjera dixhitale në Tiranë është vizioni, për të pasur  plotësisht mbulim tregu në çdo drejtim dhe të sjellim tek ju çdo inovacion të jashtëm.

I kushtojmë rëndësi gjetjes së një zgjidhjeje efikase që përshtatet me funksionet që kërkon klienti duke ofruar çmimet më konkuruese në treg për të qënë gjithmonë shumë ekonomikë.

Nëse kjo është ajo çfarë ke kërkuar gjithë këto kohë, hap search-in dhe njihu me shërbimet e CodeIt, të cilat përfshijnë:

  • Zhvillim Web 
  • Dizenjim Web  
  • E-commerce  
  • Applicazione mobile
  • Krijim Brandi (logo,slogan,fletpalosje, kartvizita etj)
  • Marketing Dixhital
  • Support

Dhe nëse doni informacion më të detajuar, ejani na vizitoni tek codeIT!

Vendi ndodhet në hyrje të Myslym Shyrit, rruga “Reshit Çollaku”,pallati 23, shkalla parë.