Shërbimet

Web Development

Web Development & Web Application po rriten me shpejtësi në të gjithë botën si një mjet i zhvillimit të biznesit. Me një web-faqe të zhvilluar mirë klientët akordohen dhe kërkojnë atë që kanë nevojë.

CodeIt bën një aplikim të plotë të programeve të fundit duke sjellë për ju risi dhe kreativitet përmes kodimit.

më shumë…

web development

Graphic Design

Dizajni Grafik përfshin të gjitha punimet print & dixhitale. Dizajnerat punojnë në të dyja drejtimet duke ju ofruar detaje të personalizuara të:

broshurave, fletëpalosjeve, materialeve kancelarike, kartëvizitave, etj…

temave/kornizave dixhitale të postimeve në mediat online, animim video, efekte video, kolazh, punim retouch etj…

Print: flyer, brochure, business card, stationary etc.

Digital: social media templates, video animations, Video

më shumë…

logo design

SEO

SEO në CodeIT është një strategji e mirfilltë në zhvillimin e biznesit tuaj. Vështirësia e WEB –it për të qenë i renditur lart është në rritje, dhe këtu duhet ndërhyrja jonë për t’ju dhënë pozicionin e duhur online.

SEO fokusohet në ndërtimin e pranisë organike të biznesit tuaj dhe kjo nuk mund të kryhet pa një ndihmë të vogël. SEO e duhur ju nxjerr në dritë!

më shumë…

seo optimization

E – Commerce

Nëse dëshironi që produktet apo shërbimet tuaja të jenë në dispozicion për blerje nga një audiencë e gjerë në internet atëherë një dyqan e-commerce është gjithçka ju duhet.

E-commerce e shndërron biznesin tuaj në një dyqan online ku të gjithë do të kenë mundësinë të porosisin produktet në kohë reale. Kjo teknologji ju mundëson përfitimet më të mëdha të shitjes në internet.

më shumë…

ecommerce whocommerceecommerce magento
ecommerce shopifyecommerce prestashop

Mobile Aplication

Aplikacionet mobile po bëhen gjithmonë e më shumë popullore në mesin e bizneseve dhe ofruesve të shërbimeve.

Ato tashmë janë thelbësore për të arritur një komunikim efektiv me klientët e synuar dhe kanë vlerë të madhe në marketing.

më shumë…

Brand Identity

Mënyra si shfaqni biznesin tuaj është edhe mënyra si klienti ju percepton.

Në CodeIT ju mundësojmë shërbimin e plotë BRANDING për të gjitha tipet e biznesit.

Të hysh në treg do të thotë të krijosh identitetin, të luftosh konkurencën dhe të marrësh pozicionin përfitues. Investimi juaj është duar të sigurta me propozimet e stafit konceptues dhe ndërtues të imazhit në CodeIT.

më shumë…

branding identity

Marketing

Kompleksiteti i botës së biznesit sjell edhe ndryshime të vazhduara në teorinë e marketingut. Zhvillimi i teknologjisë dhe shoqërisë në vetvete vështirësojnë edhe gjetjen e strategjisë së duhur për ecurinë e biznesit.

më shumë…

marketing

Support

Përveç përvojave të mrekullueshme online, ne ofrojmë gjithashtu shërbime të mirëmbajtjes dhe të sigurisë sepse e dimë që menaxhimi dhe mirëmbajtja e faqeve web është thelbësore për të maksimizuar performancën tuaj online.

Me ndryshimin dhe rritjen e biznesit nënkuptohet dhe rritja dhe zhvillimi i website-it.

më shumë…

maintenance