Wilson Dental Center

Klinikë dentare me metodat më të fundit të teknologjisë. Aparatura moderne që lehtësojnë punën duke ofruar një trajtim më të shpejtë dhe me më pak dhimbje. Gjithëçka që ju duhet të dini rreth kujdesit të dhëmbëve është paraqitur mjaft thjeshtë për çdo kategori moshe.