SSD

Informacione te detajuara ne lidhje me produktet qe ofron kompania distributore e Dahua në Shqipëri. Një kompani mjaft e suksesshme në tregëtimin e kamerave dhe sistemeve të tjera të sigurisë së individit dhe biznesit. Ëebi është programuar tërësisht me kod Php dhe ka shumë funksionalitete që përfshijnë katalogjet, çmimet sasinë e produkteve dhe kategorizimin në varësi të klientelës.