Mr. Light

Kompani ndriçimi i autorizuar për distribucion të brandit të mirënjohur Dr.Lght, Lamp83 dhe ………. sjell për ju risi në ndriçim me stile të reja dhe moderne për kompletimin e çdo lloj ambienti. Website reklamon më së miri produktet duke lehtësuar punën klientëve për t’u njohur fillimisht online me modelet dhe më pas të drejtohen në show room.