Mr. Light

Ndërmarrje e autorizuar e ndriçimit për shpërndarjen e markës së njohur Dr.Lght, Lamp83 dhe ………. ju sjell risi në ndriçimin me stile të reja dhe moderne për të kompletuar çdo lloj ambienti. Uebfaqja promovon më së miri produktet duke e bërë më të lehtë për klientët që së pari të njihen me modelet në internet dhe më pas të drejtohen në sallë ekspozite.