CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

SHËRBIMET

Ne e ofrojmë suksesin si një shërbim! Shërbimet tona përfshijnë një fushë të gjerë veprimi në spektrin e të gjitha platformave online. Në secilën prej tyre punohet me përkushtim nga specialistë te fushës. Ideojmë, krijojmë strategji dhe aplikojmë në: Zhvillim Webi, Dizajn, SEO, Branding, Marketing, web shitje online, Mobile Development si dhe po ashtu ofrojmë Suport monitorimi të vazhdueshëm. Investoni me zgjuarsi!