CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

BLOG

CodeIT përbën një mini-portal, me informacione të ndryshme dhe një sërë këndvështrimesh për teknologjinë, rëndsinë dhe influencën e saj në ecurinë e biznesit. Bota virtuale dhe marketingu janë kthyer padyshim në gjigandin që përcjell suksesin, ashtu si një gjuhë e përbashket universale. Sa më shumë të zbulosh për to aq më afër mundësisë për sukses je. Prandaj ju ftojmë të lundroni në faqen tonë, të mësoni, zhvilloheni dhe rriteni bashkë me ne!

KONTROLLI & MENAXHIMI DIXHITAL i biznesit tuaj

  Një investitor në biznes e di shumë mirë që...

QR Code – Domosdoshmëria e skanimit në biznesin tuaj!

  QR Code është barkodi dy-dimensional që ju drejton në...

Cheapy.al – Trafik organik nëpërmjet Strategjisë SEO nga Skuadra CodeIT

  cheapy.al është një platformë inovative për blerje online e...

internal organization and control system

Biznesi dhe Menaxhimi – Sistemi i brendshëm i organizimit dhe kontrollit

Përmirësoni menaxhimin tuaj organizativ, merrni vendime më të drejta për...

social media trend or necessity

Rrjetet sociale… Trend apo domosdoshmëri?

  Po, jemi të rrethuar kudo nga teknologjia dhe askush...

reasons why your business needs a website

10 Arsye pse biznesit tuaj i duhet një website.

  Po filloni një biznes të ri dhe jeni ende...

from zero to logo

Nga zero në logo…

  Ju po ndërtoni diçka nga e para dhe gjithçka...