Portfolio

Në CodeIT gjithçka mendohet duke u bazuar në një vision të qartë. Ne mbështetemi mbi historikun si dhe konceptin e çdo kompanie, misionin dhe objektivat qe ka, gjithashtu synimet ku dëshiron të arrijë pas disa vitesh në treg.
Gjithçka na duhet të dimë është ëndrra juaj, më pas ne e finalizojmë atë. Puna jonë nis nga zero ose vazhdon atë çka ju keni nisur duke studiuar tregun, zhvilluar idetë dhe krijuar një stategji të mirfilltë marketingu për ta prezantuar emrin tuaj ashtu si e meriton.

 • dosja al dosja

  Dosja Al

 • mrlight al mrlight

  Mr. Light

 • cna al cna

  CNA

 • blerimipalace blerimi palace

  Blerimi Palace

 • limitless albania limitless

  Limitless Albania

 • ibncatering.com ibn catering

  IBN Katering

 • restoal resto

  Resto

 • goldlabeloutlet com goldlabeloutlet

  GoldLabelOutlet

 • ditmir bushati ditmir bushati

  Ditmir Bushati

 • ratech al ratech

  Ratech

 • isufidental com isufidental

  Isufi Royal Dental

 • drive-in cinema drivein

  DriveIN

 • cotton home cotton home

  Cotton Home

 • ikons sap ikons

  iKons

 • open air al open air

  Open Air Tirana

 • arber hotel logo arberhotel

  Arber Hotel

 • be chic bechic

  BeChic

 • ssd al ssd

  SSD

 • tonni 86 tonni86

  Tonni86

 • wilsondentalcenter al wilson dental center

  Wilson Dental Center

 • hotelboka al hotelboka

  Hotel Boka

 • konfeti al konfeti

  Konfeti

 • golda golda shpk

  Golda shpk

 • linens albania linens

  Linens Albania

 • Forest

 • hydro life hydrolife

  HydrolifeTherapy

 • pashaj travel pashajtravel

  Pashaj Travel Tours

 • konsumator org konsumator

  Shoqata e Mbrojtjes së Konsumatorit

 • nikopeleshi al niko peleshi

  Niko Peleshi