CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Si të renditem në faqen e parë të Google?

Investimi online për biznesin tuaj duke përdorur SEO mund t'ju sjellë në FAQE të PARË. Klienti juaj do t'ju gjejë thjeshtë dhe qartë me një përmbajtje unike të përsosur . A doni të dini më shumë?

welcome codeit

Jini KREATIV & UNIK, punoni me detaje
dhe zhvilloni markën tuaj PA LIMITE

çfarë ofrojmë

Ne e ofrojmë suksesin si një shërbim! Shërbimet tona përfshijnë një fushë të gjerë veprimi në spektrin e të gjitha platformave online. Në secilën prej tyre punohet me përkushtim nga specialistë te fushës. Ideojmë, krijojmë strategji dhe aplikojmë në: Zhvillim Webi, Dizajn, SEO, Branding, Marketing, web shitje online, Mobile Development si dhe po ashtu ofrojmë Suport monitorimi të vazhdueshëm. Investoni me zgjuarsi!

CodeCast

Premtojmë se nuk do të pendoheni!

Codecast

Këto janë seritë episodike të CodeCast-it tonë. Ju mund të na ndiqni në kanalin tonë në YouTube, dhe të dëgjoni seritë në playlistën kushtuar posaçërisht kanalit tonë audio. Ne jemi zyrtarisht kanali i parë i podcast-it në Shqipëri dhe jemi krenarë për këtë. Le të edukohemi, argëtohemi dhe qeshim së bashku. Le të bëjmë një ndryshim së bashku në sjelljen e mënyrave të reja, inovative të komunikimit publik. Le të vijmë edhe më afër botës në universin dixhital!

Dëgjo tani
codeit inspiration

Punoni me DEDIKIM maksimal, për të bërë HISTORI
& për të qenë FRYMËZIM.

Jemi lehtësisht të gjendshëm, vendosur në rrugën Myslym Shyri. Familja jonë e

CodeIT

përbehet nga një grup të rinjsh të talentuar, të apasionuar dhe të kujdesshëm. Ne punojmë çdo ditë profesionalisht për suksesin tuaj! Detyra jonë kryesore është të studiojmë trendet e reja të tregut dhe të implementojmë ide kreative në zhvillimin e biznesit tuaj. Në potencialin tonë përfshihen të gjitha shërbimet dhe support online total.
Kurseni kohë! Fitoni më shumë! Ruani të dhënat!
cna
cna development
cna al
dosja
dosja al
ibncatering.com
ibncatering web
ibncatering
ikons
ikons social media
ikons sap
ratech
ratech development
ratech al
blerimipalace
blerimipalace development
blerimi palace

PORTFOLIO

codeit portfolios
DO YOU HAVE A BRILLIANT IDEA?

TECHNOLOGY

Web
Mobile
php
laravel
wordpress
angular
react
node
android
cross platform
ios

Blog

www.codeit.al përbën një mini-portal, me informacione të ndryshme dhe një sërë këndvështrimesh për teknologjinë, rëndsinë dhe influencën e saj në ecurinë e biznesit. Bota virtuale dhe marketingu janë kthyer padyshim në gjigandin që përcjell suksesin, ashtu si një gjuhë e përbashket universale. Sa më shumë të zbulosh për to aq më afër mundësisë për sukses je. Prandaj ju ftojmë të lundroni në faqen tonë, të mësoni, zhvilloheni dhe rriteni bashkë me ne!