CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Menaxhim Eventesh

Organizo një event -
Hapësira e duhur and MJETET E NEVOJSHME!

Menaxhimi i Eventit përfshin një sërë funksionesh për ekzekutimin e ngjarjeve në shkallë të gjerë, të cilat mund të përfshijnë konferenca, konventa, seminare, shfaqje tregtare, mbledhje, prezantime, ceremoni inagurimi etj. Po organizoni një të tillë? Keni nevojë për hapësirën e duhur apo mjetet e nevojshme digjitale?

Kthejini organizimet tuaja në ngjarje të veçanta! Nën lupën detajiste të CodeIT do të merrni rezultatin që kërkoni!

Grupi ynë i punës në këtë kuadër ju ndihmon me:

Rakordimet e datave dhe vendeve

Reklamim në media sociale

Video & Photo

Materialet print të nevojshme

Burime digjitale

Ndjekja e eventit

Komunikimin dhe publikimin
e eventit në media sociale

Rakordimet e datave dhe vendeve të përshtatshme

Ne kujdesemi
për çdo detaj

Burime digjitale për
menaxhimin e eventit

Video & Photoshooting

Ndjekja e eventit (përfshir këtu
dhe vajza promocioni)

Përgatitje të të gjithë materialeve të
nevojshme për operimin e eventit

Menaxhimi i Eventit kërkon të shohësh vizionin për ngjarjen deri në ekzekutim, gjë që do këmbëngulje, kreativitet dhe fleksibilitet, ose më thjeshtë: CodeIT.

Kurseni kohë!

Siguroni
suksesin tuaj

"Ajo që ju duhet, është një Event,
për ta mbajtur mend .
gjatë gjithë jetës" ― Rehan Waris