CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Rreth Nesh

KUSH JEMI NE?

CodeIT është një “rrugë e sigurt”. Ne studiojmë trendet e reja të tregut dhe implementojmë ide kreative në zhvillimin e biznesit tuaj. Me informacionet përkatëse dhe bagazhin e duhur profesional do të kthehemi në këshilluesin dhe mbështetësin tuaj numër 1. Prezenca juaj online me ne do të jetë e dukshme dhe e zellshme. CodeIT është drita jeshile për të zgjeruar kufijtë e influences së idesë apo biznesit tuaj në të gjitha dimensionet dhe platformat e ofruara online. Klienti është në fokus të punës tone. Duke kuptuar kërkesat tuaja arrijmë të bëjmë një konceptim të së tërës; misionin, objektivat dhe qëllimin përfundimtar. Suksesin e përjetojmë bashkë!


Company-Profile-Shqip