CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Printime & Uniforma

Jepini një shtysë markës tuaj!

Idenditeti i një brandi mer jetë me personalizimin. Prandaj sjellim si risi shërbimin e printit dhe uniformave, për t’i dhënë jetë dhe frymë biznesit tuaj në formë fizike përveç suportit digjital. Rritja e biznesit nënkupton zhvillimin e tij në çdo aspekt. CodeIT është zgjedhja e duhur për të ardhmen e biznesit tuaj.

Jepini një shtysë markës tuaj! Ne jemi krenar që ofrojmë shërbime të cilësisë më të lartë të printimit online me porosi për bizneset dhe individët krijues, në përshtatje të nevojave të tregut dhe buxhetit të klientit. Ofrojmë çmime konkurruese dhe shërbim të shpejtë e miqësor. Pavarësisht nëse jeni pronar biznesi apo krijues grafik, gama jonë e gjerë e produkteve do t'ju ndihmojë të përmbushni të gjitha nevojat tuaja për print. Zgjidhni midis një larmie linjash ekskluzive produktesh duke përfshirë kartat e biznesit, kartolina, broshura dhe shumë më tepër.

Shikoni listen e plotë të produkteve të personalizuara që
mund të printoni online dhe filloni projektin tuaj sot:

Veshje : uniforma, bluze, kapele, përparëse etj,

Pankarta

‘Bookmark’

Libreza

Broshura

Karta Biznesi

Receta Farmaceutike

Kalendarë

Katalogë

Fletushka

Karta Përshëndetëse

Etiketa

Kartolina

Postera

Jepini zë markës suaj

uniforma, bluze, kapele

Roll-up & Banners

Pse të përdorni Uniformat
e Personalizuara në Biznesin tuaj?

Eshtë një formë reklamimi

Për cilindo që nuk është i njohur me një biznes që sheh, një uniformë kompanie reklamon shërbimin ose markën.

Tregoni stabilitetin e kompanisë

Produkti nuk është e vetmja gjë që shet një biznes. Shërbimi dhe ndërveprimi me klientët i secilit punonjës është një tjetër pikë shitjeje për një biznes. Një përshtypje e parë mund të sjellë një ndryshim të madh. Uniformat e printuara me porosi përfaqësojnë një kompani si një burim profesional dhe i besueshëm. Një investim i vogël në një uniformë kompanie do të rrisë shumë imazhin e kompanisë.

Rrit produktivitetin e punonjësve

I njëjti efekt ndodh me çdo uniformë tjetër sportive kur një ndjenjë uniteti krijohet nga konformiteti i veshjes. Simboli i punës drejt një qëllimi të vetëm do të lehtësojë komunikimin dhe ndërveprimin më të mirë. Çdo shpërqendrim i shkaktuar nga veshja tepër e spikatur mund të shmanget gjithashtu.

Printimet janë
ambasadorët e vërtetë të brandit tuaj!