CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Dizajn Grafik

DIZAJN GRAFIK
(logo, branding, web design)

Hyrja në treg nënkupton krijimin e identitetit, luftimin e konkurrencës dhe fitimin e një pozicioni të qëndrueshëm. Kështu që investimi juaj do të jetë i sigurt me sugjerimet tona, duke qënë se dizajni grafik përbën një nga drejtimet kryesore të CodeIT.

Jemi një kompani e specializuar në krijimin e modeleve unike dhe identitetit të markës. Me kreativitetin dhe profesionalizmin tonë brandi juaj do të marrë imazhin që dëshironi.

Departamenti i PROJEKTIMIT është i organizuar në 3 seksione pune, secili i trajnuar dhe me përvojë në fushat përkatëse.

PROJEKTIMI LOGO-s

Projektimi Grafik

PROJEKTIMI I WEB-it

PROJEKTIMI LOGO-s

Po filloni një biznes të ri? Apo po përditësoni imazhin ekzistues të biznesit? Cilado qoftë arsyeja juaj për të punuar në një logo, CodeIT ju sjell propozime të veçanta dhe të personalizuara. Përqafoni identitetin e markës suaj dhe paraqiteni atë në një dizajn unik. Ne kërkojmë përsosmëri në çdo aspekt. Emri juaj do të ketë një ndikim afatgjatë në audiencë, i përfaqësuar nga një logo profesionale.

Projektimi Grafik

Dizajni grafik përfshin të gjitha punimet e printuara dhe dixhitale. Projektuesit
punojnë në të dy drejtimet duke ju ofruar detaje të personalizuara të:

PROJEKTIMI I WEB-it

Krijimi i faqes në internet kalon disa faza në bashkëpunim me klientët. Në fazën e parë, ne mbledhim çdo informacion në lidhje me kompaninë dhe pastaj ideojmë krijimin e faqes në internet. Sapo të propozohen pikat kryesore, klienti bie dakord të bashkëpunojë për një nga modelet e propozuara. Çdo hap ndiqet nga të dy palët dhe përmbushja e dizajnit të internetit është një kombinim i kërkesave të klientit me këshillat e profesionistit. Bazuar në informacionin që kemi, zhvillimi i faqes në internet mund të jetë gjysmë i përfunduar ose i ndërtuar që nga fillimi. Modelet e propozuara janë Website me një faqe, Website me shumë faqe, Tregti elektronike, Blog, Rezervime, etj.

BRANDING

Mënyra se si reklamoni biznesin tuaj është mënyra se si ju percepton konsumatori. Në CodeIT ne ofrojmë shërbimin e plotë të markës për të gjitha llojet e biznesit. Besojuni profesionistëve që imazhi dhe mesazhi juaj për tregun të jetë i qartë, i kuptueshëm dhe interesant. .

Për të krijuar një markë të mirë duhet:

Të keni identitet

Të krijoni besim

Të transmetoni vlera

Të hartoni strategji

Dizajn efektiv

Pozicionimi në Treg

Marketingu inteligjent

Reklamim i mirë

STRATEGJITË PËR MARKËN

Tani që keni një markë, si do ta përdorni?
Ne ju mbështesim në vijim. Hartojmë një Strategji Marketingu që ju ndihmon të arrini më shpejt qëllimet tuaja. Ju ofrojmë:

Kalendar të mediave sociale

Projektim të përmbajtjes WEB

Postime BLOG

Video

Dizajn Paketimi

SEM - Marketingu i motorëve të kërkimit

SEO - Optimizimi i motorëve të kërkimit

Zoti është
një Projektues