CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Seo

SEO është një strategji
e mirë për zhvillimin e biznesit tuaj.

Vështirësia për tu renditur në Google po rritet, prandaj ju duhet ndërhyrja jonë që të keni pozicionin e duhur në Internet. .


SEO përqendrohet në ndërtimin e pranisë së biznesit tuaj organik dhe kjo nuk mund të bëhet pa një strategji të mirë.


Drejtimet ku duhet të përqendrohet strategjia juaj
SEO për një target me të gjerë në botën e biznesit:

Strategjia SEO

Fjalët kyçe

Përmbajtja

Strategjia SEO

Thjesht vendosja e disa fjalëve kyçe nuk përbën një SEO të mirë. Ne ju ndihmojmë të caktoni fjalë kyçe SMART dhe t'i përdorni ato si një avantazh. Përmbajtja është gjithashtu një pikë shumë e rëndësishme për të arritur klientelën e duhur.

Fjalët kyçe

Studimet tregojnë se 5 renditjet e para tregojnë interes për lexuesit në internet. Renditja juaj duhet të jetë brenda këtyre shifrave, veçanërisht në krahasim me konkurrencën tuaj të tregut.

Përmbajtja

Sapo të miratohet përmbajtja në internet ne fillojmë dhe mendojmë për strategjinë e duhur të SEO. Strategjia kërkon elemente teknikë dhe krijues që së bashku përmirësojnë renditjen.

Teknike & Kreative

Shërbimet SEO përfshijnë:

Fjalë kyçe Kërkimi

Testime

Analizimi dhe gjurmimi i faqes në internet

Header & Etiketimet ALT

Postime në Blog

Krijimi i përmbajtjes

Ndërtimi i Linqeve

Mediat sociale

SEO në faqe

Hartat Dixhitale, etj.

Starter
Plan

Standard
Plan

Premium
Plan

Business
Plan

Personalized
Plan

Në ditët e sotme cështja nuk është
“të fitosh trafik”, është
të fitosh trafikun e targetuar dhe përkatës.

Prev