CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

App Development

Rritja e jashtëzakonshme e
App Development

Një fushë e teknologjisë që ka parë një rritje të jashtëzakonshme të popullaritetit është ajo e zhvillimit të aplikacioneve. Sot ka në dispozicion pa ekzagjërim miliona aplikacione, nga aplikacionet muzikore deri tek ato bankare që i ndihmojnë njerëzit të kryejnë detyra specifike.

Zhvillimi i aplikacioneve mobile po bëhet i domosdoshëm për shumë biznese me më shumë se 3 miliardë njerëz në të gjithë botën që përdorin smartphone, më shumë se 1.5 miliardë që përdorin tableta (që nga viti 2019). Përdoruesit, mesatarisht, kalojnë 90 përqind të kohës së tyre në aplikacione dhe ka më shumë se 700 milion shkarkime aplikacionesh nga ‘app store’ të ndryshme.

Tre lloje të “App Development”:

Zhvilluesit e aplikacioneve mobile

Zhvilluesit e Android

Zhvilluesit e iOS

Zhvilluesit e aplikacioneve mobile

Zhvilluesit e aplikacioneve mobile nga skuadra e CodeIT kanë trajnim të specializuar në dizajnimin e pajisjeve të vogla elektronike dhe shkruajnë programe kompjuterike për smartphone dhe pajisje të tjera “mobile”. Janë me përvojë në aplikacione multi-media dhe gjuhë të shumta programimi të kompjuterëve celularë.

Zakonisht shkruajnë programe duke përdorur C, C ++, Python ose Java. Çdo pajisje mobile përdor një gjuhë specifike programimi të cilën zhvilluesit e aplikacioneve duhet ta kuptojnë.

Zhvilluesit e Android

Android është emri i sistemit operativ celular në pronësi të Google. Zakonisht vjen i instaluar në një shumëllojshmëri të telefonave inteligjentë dhe tabletëve nga shumë prodhues si Samsung, Sony dhe Motorola (si dhe në smartphone Nexus të vetë Google), duke u dhënë përdoruesve akses në shërbimet e Google.

Një zhvillues android zhvillon aplikacione për përdorim në telefona dhe tableta që përdorin sistemin operativ android.Kodi i kër kuar për zhvillimin e android është kryesisht burim i hapur dhe i disponueshëm lirshëm për këdo që intereson të zhvillojë aplikacione për përdorim me Android OS.

Zhvilluesit e iOS

iOS është një mënyrë e shkurtuar për të thënë ‘iPhone OS’, ose ‘Sistemi Operativ iPhone’ dhe është sistemi operativ celular që funksionon në pajisjet mobile të Apple siç janë iPhone dhe iPad.

Zhvilluesit e iOS ndërtojnë softuer - ata dinë si ta strukturojnë atë, ta testojnë, ta korrigjojnë dhe si të përdorin kontrollin e burimit.

Si funksionon në CodeIT?

Specialistët tanë të programeve kompjuterike do të krijojnë, programojnë dhe testojnë për ju aplikacione për kompjuterë, telefona celularë dhe tableta. Zhvilluesit zakonisht punojnë në ekipe dhe mendojnë për ide dhe koncepte për publikun e gjerë, ose për një nevojë specifike të klientit. Ata gjithashtu testojnë dhe rregullojnë çdo gabim që mund të gjendet para se produkti të dalë në treg.

Mos harrojmë të përmendim grupin e marketingut, të cilët kryejnë kërkime që të mbledhin informacion në lidhje me nevojat e konsumatorit. Ky informacion më pas u kalohet zhvilluesve të aplikacioneve të cilët krijojnë aplikacione të reja që plotësojnë nevojat e publikut për sa i përket përdorimit dhe kostos. Për një aplikacion bazë bëhen disa versione që mund të lexohen nga lloje të ndryshme pajisjesh. Kur aplikacioni të jetë i plotë dhe të hyjë në prodhim, zhvilluesi i aplikacionit punon në krijimin e azhurnimeve, të cilat lëshohen periodikisht për publikun.

Strategji

Përcaktoni qëllimet strategjike
përduke evoluar idenë tuaj
në një aplikacion i suksesshëm

Design

Krijoni pa probleme dhe pa mundim
përvojat e përdoruesit me një
dizajn të lëmuar

Testime

Vlerësoni cilësinë e aplikacionit tuaj
shumë me një seri të
kriteret e testimit

Analizim dhe Planifikim

Identifikoni kërkesat, përcaktoni
struktura e ekipit dhe përgatitja
udhërrëfyesi i produktit

App Development

Zhvilloni backend, API dhe
aplikacioni celular që ndjek shkathtësinë
procesi i zhvillimit

Deployment & Support

Hapni aplikacionin në Apple dhe
Dyqanet e aplikacioneve Google me mbështetje
për rishikimet në të ardhmen

Ne jemi të specializuar në

Ju keni idenë tjetër
të madhe për Aplikacion

Prev
Next