CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Web & App
Development

Zhvillimi dhe aplikimi i Web-it
me kalimin e kohës janë kthyer
në një mjet të rëndësishëm
për ecurinë e biznesit në të gjithë botën.

Me një faqe të mire-menaxhuar web-i, klientët akordohen dhe kërkojnë ato që u nevojiten. CodeIT do të ndërtojë, mirëmbajë dhe rritë përvojën tuaj dixhitale me shërbime të zhvillimit të aplikacioneve në rrjet me cilësinë më të mire, të përshtatura për nevojat e fushës së biznesit tuaj.

Çfarë ofron CodeIT?

Ndërtim Website-i

Ndërtim Portalesh

API – Public Web Services

Ekspertë në dizajn dhe zhvillim web-i

Zgjidhje efektive të kostos

Shërbim dhe mirëmbajtje të personalizuar

Proces efektiv

Dizajn të përshtatshëm, unik

Shpejtësi dhe siguri

Grupi i punës ndryshon
në optimizimin e frontit
dhe operon me platforma CMS
të tilla si WordPress,
Joomla dhe Drupal.
Gjuhët e programimit
që ne përdorim janë
PHP, Javascript
dhe Laravel Framework
& CodeIgniter.

Ekipi ynë përpiqet të analizojë se çfarë duan klientët për përdoruesit e tyre. Dhe pasi të kemi rënë dakord me kërkesat e klientit fillon puna:

- Ndërtojmë faqen tuaj duke përdorur sisteme të ndryshme të menaxhimit të përmbajtjes.
- Implementojmë aplikacione softuerësh duke përdorur korniza inovative që ndihmojnë në ndërtimin e aplikacioneve më të shpejta dhe arritjen e një strukture të unifikuar.

CodeIT ndjek strategjinë e zhvillimit të aplikacioneve të përqendruara tek përdoruesit. Është shumë e rëndësishme që aplikacioni juaj të komunikojë dhe adresojë nevojat e klientit.Ju do të zgjeroni shtrirjen tuaj dhe do të rriteni duke krijuar një përvojë të besueshme të përdoruesit. Zhvilluesit tanë të internetit janë të specializuar në këtë fushë. Stafi ynë është me përvojë në të dy sektorët privatë dhe publik në tregun shqiptar dhe jashtë saj. Ne ju ofrojmë zgjidhjen më të mirë bazuar në kërkesat e klientit. CodeIT është një kompani e specializuar në ndërtimin e sistemeve të internetit. Grupi i punës ka angazhimin maksimal që performanca e faqes tuaj të përmbushë të gjitha funksionet.

Ne transformojmë dhe forcojmë
marketing dixhital
dhe kolateralin e komunikimeve

Prev
Next