CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

SSD -

Dhjetor, 2018

Overview

Informacione te detajuara ne lidhje me produktet qe ofron kompania distributore e Dahua në Shqipëri. Një kompani mjaft e suksesshme në tregëtimin e kamerave dhe sistemeve të tjera të sigurisë së individit dhe biznesit. Webi është programuar tërësisht me kod PHP dhe ka shumë funksionalitete që përfshijnë katalogjet, çmimet sasinë e produkteve dhe kategorizimin në varësi të klientelës.

ssd development ssd responsive ssd web ssd development ssd responsive ssd web
Prev
Next