Tonni86

Tonni86 është një Brand me veshje të linjës Couture të stilistes së mirënjohur Mirela Nurçe. Në këtë faqe ju mund te blini online veshjet tuaja te preferuara. Mund të krijoni profilin tuaj personal dhe të qëndroni të përditësuar me të rejat e fundit në projektet ndërkombëtare të modës.