CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

CNA -

City News Albania

Vendodhja

Tiranë, Shqipëri

Periudha e bashkepunimit

Gusht, 2019

Industria

Media

Skuadara

3 Persona

Overview

Agjensia e lajmeve CNA (City News Albania) përfaqëson padyshim një nga portalet më dinjitoze në Shqipëri të tejçimit të lajmit në kohë reale për gjithçka çka ndodh nga vendi e bota. CodeIT qëndron mbrapa realizimit dhe suportit teknik të portalit si një partner i rëndësishëm. Portali është ndërtuar dhe përshtatur për të gjithë platformat online. Ndërtimi i faqes është realizuar me kodim unik me siguri të lartë dhe dizajn të personalizuar për mbarëvajtjen e punës së thjeshtuar të logimit të gazetarëve për hedhjen e informacioneve. Po ashtu për faqen Web, aplikacionin në IOS dhe Android është bërë konceptimi grafik, realizimi dhe implementimi. Gjithçka është e vendosur në server të dedikuar i cili vazhdon të mirëmbahet nga Departamenti Zhvillues i codeIT.

Services