CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Blerimi Palace -

Shkurt, 2018

Overview

Blerimi Palace është një kompleks restoranti, sallë dasmash, eventesh, hotel & bar. CodeIT ka punuar mbi krijimin e logos, dizenjimin e faqes web, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e saj. Qëllimi i saj është të mbajë gjallë traditat shqiptare duke i ndërthurur ato me modernen.

blerimipalace development blerimipalace responsive blerimipalace social media blerimipalace web blerimipalace development blerimipalace responsive blerimipalace social media blerimipalace web
Prev
Next