CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Dosja.al -

Me ritmin e ngjarjes

Vendodhja

Tirane,Shqiperi

Periudha e bashkepunimit

2018 - ne vazhdim

Industria

Media

Skuadara

6 Persona

Overview

Dosja.al është një projekt totalisht konceptuar nga skuadra e CodeIT. Nisma e gazetarit Enton Abilekaj, për një informim tërësor të rregullt, të paanshëm dhe në kohë reale u parashtrua si një kërkesë specifike për një dizajn të pastër e transmetues. Në një periudhë kohore rekord, prej vetëm dy muajsh është përfunduar konceptimi grafik i gjithë brandit. Krijuam një identitet për të nëpërmjet krijimit të Logos, Banerave Prezantues, Web-it online, Videospoteve,SEO-s etj.. Gjithashtu ndërtuam aplikacionin të cilin e përshtatëm për IOS dhe Android. E veçanta e Dosjes
është se për ndërtimin e saj është përdorur një dizajn unik i personalizuar i gjithi i programuar “from scratch”,posaçërisht për të.

Po ashtu është krijuar një platformë për menaxhimin e lajmeve nga vetë gazetarët shqiptarë, me lehtësi përdorimi eshkrimi në gjuhën shqipe. Implementimi tërësor ka përfunduar në 6 muaj por agjensia vazhdon të mirëmbajë teknikisht dhe estetikisht të gjithë platformat e portalit dhe këshillon vazhdimisht mbi përmirësimin e imazhit për të tejçuar mesazhin e duhur.