CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Consumer Protection Association -

Mars, 2019

Overview

Organizatë kombëtare për mbrojtjen e konsumatorit. Në këtë shoqatë çdo individi i ofrohet mundësia për të denoncuar dhe kontribuar në përmirësimin e ligjeve përsa i përket produkteve të konsumit të përditshëm dhe jo vetëm. Website i kësaj organizate është konceptuar që në design duke vijuar me ndërtimin e faqes si dhe përmirësimin e përmbajtjes.

Services

Web
konsumator development konsumator responsive konsumator web konsumator development konsumator responsive konsumator web