drivein social media

DriveIN

Pas eksperiencës dhe bashkëpunimit të suksesshëm me “Tirana Open Air”, Arbër Minxhozi zgjodhi përsëri codeIT për zhvillimin e DRIVE-IN CINEMA TIRANA, i pari në llojin e tij në Ballkan. Tashmë ata që pëlqejnë filmat dhe makinat, kanë hapësirën dedikuar përmbledhjes së tyre në një. “Drive-In Cinema”.
Bashkëpunimi konsiston në:
-Konceptim dhe realizim të logos, duke u përqendruar në dy detaje kryesore: makina dhe stili retro.
– Krijim dhe implementim grafik, çdo ditë jave “e sjellë në jetë” sipas një personazhi që i përket një zhanër filmash, e prezantuar në stilin Comics.
– Menaxhim të rrjeteve sociale (Instagram & Facebook).
– Postime të personalizuara çdo ditë.
– Menaxhim sponsorizimesh në të dyja platformat.
– Krijim të një kalendari postimesh.