Forest

Forest është një kompani e cila ka të drejtat ekskluzive nga STIHL, marka më e madhe dhe më e shitur në botë për produkte cilësore si: sharra elektrike, kositëse bari, pompa lavazhi etj
Bashkëpunimi me stihl_albania konsiston në:
– Krijim të një kalendari postimesh.
– Krijim dhe implementim grafik.
– Menaxhim të rrjeteve sociale (Instagram & Facebook).
– Postime të personalizuara çdo ditë.
– Menaxhim sponsorizimesh në të dyja platformat.