CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Eida -

Vendodhja

Tiranë, Shqipëri

Periudha e bashkepunimit

2019 - ne vazhdim

Industria

Energjitika

Skuadara

3 Persona

Overview

Eida është një ikonë e sipërmarrjes së suksesshme dhe rritjes së qëndrueshme, duke çuar në mënyrë të pashmangshme në cilësinë dhe emancipimin e sektorit jetësor të energjisë. Të jemi bashkëpunëtorë të këtij evolimi na bën shumë të lumtur dhe krenarë. Puna jone ka konsistuar në zhvillimin e faqes Web, në dizajnin e saj dhe mirëmbajtjen teknike.
Por një nga pikat kyçe ka qënë ndërtimi i aplikacionit për menaxhimin e kartave, gjë që ka sjellë lehtësi për vetë biznesin dhe klientët por edhe risi në industrinë përkatëse në vendin tonë.
Partneriteti ynë është në vazhdimësi dhe synojmë të zgjerohemi së bashku në drejtime të tjera. Më e mira s’ka ardhur akoma!

Services