CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

GoldLabelOutlet -

Shkurt, 2020

Overview

Rroba të tendencave të fundit, firmato dhe me ulje? Gold Label Outlet është vendi i duhur! Një projekt i ideuar dhe realizuar nga e para nga zyra e codeIT, duke përfshirë një strukturë të mirë organizuar dhe një dizajn të pastër për të shpalosur në mënyrë sa më friendly kategorizimin.
Për një periudhë kohore të shkurtër codeit arriti të krijojë:
– Konceptim dhe realizim të logos
– Një webpage responsive.
– Userfriendly.
– Funksionalite të thjeshta si marrja në mënyrë automatike e produkteve nga një faqe tjetër me anë të sinkronizimit.
– Panel pune për kontrollin e artikujve.
– Hapat për përshpejtimin e leximit të faqes.

goldlabeloutlet development goldlabeloutlet responsive goldlabeloutlet web goldlabeloutlet development goldlabeloutlet responsive goldlabeloutlet web
Prev