CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Konfeti -

Dhjetor, 2019

Overview

Dasma apo eventi juaj nuk do të ishin të plota pa ftesa dhe konfeti të personalizuara! Kjo është motoja e konfeti.al
Bashkëpunimi me Konfetin konsistonte në ngritjen e një WEB-I të pastër ku të mbizotëronin ngjyrat pastel për t’i dhënë ngrohtësi dhe dritë idesë së tyre. Në shumë pak kohë #codeIT arriti të krijojë:

– Konceptim dhe krijim të logos. (Konfeti – Shkronja K e lexuar dhe krijuar për të dhënë idenë e fjongos e cila përdoret si detaj kryesor në çdo ftesë apo konfeti të krijuar)

– Një webpage rensponsive

– Performancë të lartë të faqes

– Krijimin e ndarjes së kategorive të produkteve sipas një listimi të caktuar rendor dhe sigurisht sa më të thjeshtë në përdorim nga ana e klientëve.

– Menaxhim të rrjeteve sociale (Instagram & Facebook).

Services

konfeti development konfeti responsive konfeti socials konfeti web konfeti development konfeti responsive konfeti socials konfeti web