CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Hotel Boka -

Janar, 2020

Overview

bokahotel.al shënoi suksesin e fundit të vitit 2019 për #CodeiT. Një hotel i ri, i vendosur në një nga zonat më të bukura të Tiranës, e sjellë në formën më elegante dhe moderne. Në të njëjtën mënyrë arritëm të krijojmë një WEB po aq elegant dhe modern me karakteristika si:

– Performancë të lartë të faqes.

– Rezervim direkt.

– Menaxhim të brendshëm.

– Kujdes të veçantë ndaj menusë së listimit të dhomave sipas karakteristikave të tyre.

– Menaxhim të rrjeteve sociale (Instagram & Facebook)

Services

hotelboka development hotelboka responsive hotelboka web hotelboka socials hotelboka development hotelboka responsive hotelboka web hotelboka socials
Prev
Next