CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Golda shpk -

Mars, 2019

Overview

Golda Shpk është distributor kryesor i Bergamot Ltd me një game të gjërë produktesh si: doreza latex pluhur / doreza pa pluhur, doreza kirurgjikale, doreza shtëpiake, doreza pastrimi, produkte CPE, doreza industriale, maskë dhe veshje mbrojtëse etj. Klienti Goldashpk ia besoi skuadrës së #codeIT brand-imin total të biznesit. Përkatësisht:

– Konceptim dhe realizim të logos, në përshtatje me ngjyrat e kërkuara.

– Një webpage responsive.

– WEB Userfriendly.

– Funksionalite të rëndësishme si organizimimi i kategorive dhe nënkategorive te produkteve.

– Panel pune për kontrollin e produkteve.

– Hapat për përshpejtimin e leximit të faqes.

– Suport Marketing-u dhe Design-i.

– Print House (Roll Up, Postera dhe broshura).

goldashpk development goldashpk responsive goldashpk web goldashpk development goldashpk responsive goldashpk web
Prev
Next