CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Resto -

Janar, 2020

Overview

Kliko Shijen tënde me Resto.al! Një projekt tejet interesant, ku qëllimi ishte realizimi dhe suporti teknik mbi porositjen me lehtësi të ushqimeve më të shijshme nga qindra restorante në Shqipëri!
Gjatë kësaj kohe codeIT arriti të ndërtojë:
– Një webpage responsive
– IOS APP
– ANDROID APP
– Identifikimi në llogaritë përkase dhe (ri) porositja me lehtësi.
– Krijimi I hartës, ku mund të gjenden dhe ndiqen restorantet përkatëse.
– Mirëmbatje nga Departamenti Zhvillues i codeIT, në server të dedikuar.

Services

resto application resto development resto responsive resto web resto application resto development resto responsive resto web