CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

IBN Catering -

Janar, 2020

Overview

Klientët e besuar, fitojnë partnerë të besuar! Kështu ndodhi me IBN CATERING. Gjithçka, duke nisur nga detajet më minimale iu besua skuadrës së codeIT. Sipas direktivave dhe pëlqimeve të tyre, ne arritëm të krijojmë:
1. Logon, të thjeshtë dhe minimale të përshtatur me idenë e shërbimit të tyre.
2. Një webpage rensponsive, elegant dhe autentik njësoj si shërbimi dhe shija e ushqimit të tyre.
3. Hapja zyrtare e faqeve online facebook dhe instagram të menaxhimit
Gjithçka është e vendosur në server të dedikuar i cili mirëmbahet nga Departamenti Zhvillues i codeIT.

Services

ibncatering web ibncatering web