CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Limitless Albania -

for authentic traveling experience

Vendodhja

Tirane,Shqiperi

Periudha e bashkepunimit

2019 - ne vazhdim

Industria

Turizimi

Skuadara

5 Persona

Overview

Limitless Albania është një operator-turistik, i vogël dhe i regjistruar që synon të sigurojë përvoja autentike të Shqipërisë për grupe të vogla, familje ose udhëtarë të vetëm, të përshtatur për interesat dhe buxhetet individuale dhe të ofruara me profesionalizëm, entuziazëm të pakrahasueshëm dhe nivele të larta të kujdesit dhe shërbimit ndaj klientit. Pra, fokusi kryesor i tyre është prurja e vizitorëve dhe rritja e nivelit të sektorit të turizmit; kështu që për CodeIT është krenari të jetë pjesë e një projekti të tillë, edhe për imazhin që i japim Shqipërisë përveç punës teknike.

Services