CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Portali Investigativ -

Gjurmo te verteten

Vendodhja

Tirane,Shqiperi

Periudha e bashkepunimit

2020 - ne vazhdim

Industria

Media

Squadra

4 Persona

Overview

Portali Investigativ është një portal i ri lajmesh, fokusi i të cilit është ndjekja e së vërtetës,denoncimi i krimit dhe informimi publik korrekt dhe i pavarur. CodeIT ndërtoi nga e para faqen web, të përshtatur përtë transmetuar lajmin në mënyrë të qartë e të kuptueshme. Identiteti grafik mban tërësisht vulën tonë me anë të projektimit dhe implementimit të Logos, Banerit Prezantues, Spotit prezantues etj.Konceptim i dhe ndërtimi i portalit janë bërë në mënyrë të tillë që ta bëjnë sa më të lehtë punën e gazetarëve në menaxhimin e tij dhe hedhjen e lajmit në kohë reale; duke e koduar “from scratch” në një dizajn unik të personalizuar,dhe me siguri të lartë. Bashkëpunimi ynë mbetet në vazhdimësi me mirëmbajtjen teknike të faqes, azhurnimin dhe përmisimin e saj.

Services