CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

At Group -

Vendodhja

Tirane,Shqiperi

Periudha e bashkepunimit

2018 - ne vazhdim

Industria

Sherbim Dentar

Skuadara

8 Persona

Overview

10 vite më parë ideatorët, Armend Topalli dhe Niva Memo sollën një frymë të re në fushën dentare me synimin për të sjellë në tregun shqiptar dhe jo vetëm, standardin dhe cilësinë më të lartë të të bërit art me dhëmbin pa humbur magjinë e natyralitetit. Ne e kuptuam vizionin e tyre dhe e pasqyruam në konceptin dhe ndërtimin total të Web-it. Në këtë linjë vazhdojmë edhe me menaxhimin e mediave sociale; pasurimin e tyre vazhdimisht me foto, video dhe kontent.

Idenditeti i këtij brandi mer jetë edhe me dizajnin e paketimit i cili përshtatet dhe implementohet tek: kutitë me
magnet, uniformat, artikujt e shkrimit, kartëvizitat, maskat etj.