CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Ikons -

Tetor, 2019

Overview

iKons – ndërton suksesin tuaj në një mënyrë efikase! Një kompani e dedikuar drejt Software Developments, SAP etj
Bashkëpunimi i tyre me codeIT konsiston në:
– Krijim të një kalendari postimesh.
– Krijim dhe implementim grafik.
– Menaxhim të rrjeteve sociale (Instagram & Facebook).
– Postime të personalizuara.
– Realizimi i fotove të ambientit.
– Video Spot.

ikons social media ikons social media