CodeIT
Personalizo

+355692046707

Rr. Reshit Collaku

Idealign -

Vendodhja

Tirane,Shqiperi

Periudha e bashkepunimit

2019 - ne vazhdim

Industria

Sherbim Dentar

Skuadara

5 persona

Overview

Mundësuar nga Kacdedja Dental, IDEALIGN në fillimet e saj përbënte një risi në fushën dentare në Shqipëri, në lidhje me drejtimin e padukshëm. Erdhi në praktikë si një teknologji e përparuar mini-evazive dhe si e tillë duhej të përcillej tek publiku. Pikërisht për këtë, ideimi dhe prezantimi si brand ishte përgjegjësi më vete për zyrën. CodeIT ka punuar në detaje për çdo element, nisur nga: Emri, Logoja, Baneri Prezantues, Landing Page e inkorporuar tek www.kacdedja-dental.al, strategjia marketingut etj.. Janë krijuar profilet në media sociale, të cilat vazhdojnë të menaxhohen nga stafi ynë dhe të pasurohen me videospot-e dhe photoshoot-e, po ashtu siç vazhdon edhe mirëmbajtja teknike.

Ambalazhimi është një nga pikat kyçe të identitetit të kësaj marke, që gjithashtu është prekje e jona dhe ka rezultuar një sukses i vërtetë në cilësine dhe standardin që transmeton , duke e çuar këtë emër në një stad tjetër.Janë dizenjuar broshurat, setet e paketimit me cdo gjë që përmbajnë: Kuti e-commerce, Kuti Ditore Plastike, Qese Plastike dhe Stickera Emërtues, duke plotësuar kështu këndvështrimin e 360 gradëve realizim nga CodeIT.Padyshim shërbimi IDEAL i Drejtimit Transparent, si edhe vet kuptimi i emrit IDEALIGN thotë.

Prev
Next